marți, 10 ianuarie 2012

Solidaritate cu Raed Arafat!

Dragi prieteni, cu mesajul doctorului Lungu din Nuernberg inauguram o serie de mesaje prin care ne dorim ca si noi, cei care traim in Germania, sa ne solidarizam cu medicii din Romania si cu cetatenii patriei noastre. Sistemul de sanatate nu e o joaca. Nu putem sa acceptam ca profesionistii adevarati sa fie batjocoriti. In plus, sa nu uitam ca pentru doctorul Raed Arafat Romania e a doua patrie, asa cum e si Germania astazi pentru noi. Asteptam mesajele dumneavoastra! 

Dr. med. Liliane Michels
Presedinte Club Liberal Reutlingen



"Il cunosc pe dr. Arafat doar din aparitiile publice dar, cu toate acestea, considerand faptul ca a reusit in Romania unde orice obiectiv se realizeaza cu mari dificultati sa puna pe picioare un sistem atat de eficient, si cu o raspandire teritoriala foarte larga, acoperind practic tot teritoriul tarii, am toata stima pentru medicul si managerul Arafat. Faptul ca dr. Arafat a fost constrans sa-si dea demisia este inca o pierdere imensa pentru Ministerul Sanatatii si implicit a omului de rand. Considerand energia, tenacitatea si altruismul lui, consider ca va reusi sa-si administreze mai departe sistemul pe care l-a construit. Ii urez mult succes!"

Dr. med. Serban Lungu. 
Chirurg. Nuernberg



Un comentariu:

  1. Toate manifestațiile de susținere pentru dr Arafat din România, trebuie să aibă ecou și în alte țări, pentru a le demonstra ăstora care batjocoresc adevăratele valori, că "nu mor caii când vor câinii!"
    Așa că dragi prieteni din Reutlingen, Munchen, Koln, Madrid, Milano, Paris etc, vă provoc la un act de solidaritate cu noi cei din țară, în ziua de 19 ianuarie la ora 16.00!

    RăspundețiȘtergere