duminică, 27 noiembrie 2011

Intilnirea membrilor si simpatizantilor Clubului liberal Reutlingen /Baden -Württemberg

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie ,ne-am intilnit cu totii:romani,maghiari,sasi,svabi si...turci(Nighear Maurer)de etnie romana...Ca si acasa la noi -acolo unde am trait in Romania-este toleranta un lucru de subinteles!
Conform programului propus au fost prezentate activitatile anterioare:
Vizita de lucru la Brüssel
Participare la lansarea  programului de lucru USL la Bucuresti
Program comun cu membrii FDP:schimb de experienta
Intilnire cu membrii clubului la Cafeneaua liberala Reutlingen-in mod repetat
Vizita de lucru la PNL Timisoara
Vizita de lucru la Bucuresti:prezentare pe teme liberale la Sectorul 2 ,invitatie la sectorul 3,la Parlament la conducerea PNL -Diaspora
Participare la congresul extraordinar al liberalilor germani la Frankfurt:activitatea noastra aici este cunoscuta si apreciata,are loc un schimb reciproc la nivel liberal european!
Vizita de lucru la Strassbourg:Intilnire cu Europarlamentarul Ramona Manescu
la punctul urmator a fost ales Consiliul de conducere:
Presedinte:Liliane Michels
Vicepresedinte:Hans-Reinhardt Benning
Membru Coordonator:Dan Strambu
Sectretar: Cristina Schuster
La punctul 3s-a discutat Formarea de sectii noi ale clubului La Karlsruhe de catrea echipa Heidrun Holzinger si familia Codres si la Albstadt-Ebingen de catre famila Bambach,urmind ca de zona Stuttgart sa se ocupe Dan Strambu ,cu sprijinul meu si al lui Reinhardt Benning.
Au fost la punctul urmator prezentate propuneri de proiecte europene de catre Hans-Reinhardt Benning,Dana Codres si Dancs Jozsef.
Au fost primiti membrii noi :Nighear Maurer inginera chimista ,ceilalti urmind sa trimita adeziunile completate prin posta!
Urmatoarea intilnire a fost stabilita pentru mijlocul lunii ianuarie.Ne-am inteles sa ne intilnim impreuna  si sa mergem impreuna la schi in Tirol la initiativa lui Hans-Reinhardt Benning.O intilnire aparte este prevazuta pentru femeile liberale.
Membrii Clubului au purtat discutii interesante si au stabilit contacte personale.s-a discutat situatia politica din Romania,Germania si Europa.
A fost o intilnire reusita,le multumesc tuturor pentru angajamentul lor!Avem foarte mult de lucru,toti cei interesati sint bineveniti.

Dr. med. Liliane Michels
Presedinte Club Liberal Reutlingen,Baden-Württemberg/Germany

Un comentariu:

  1. PNL trebuie sa dea o atentie deosebita diasporei din Germania. Felicitari pentru ca de la luna la luna sunteti mai multi si va implicati atat de frumos.

    RăspundețiȘtergere