miercuri, 5 decembrie 2012

Kreis-und Ortsverband Reutlingen- Sitzung von 04.12.2012Am fost convocati ca intotdeauna in scris -de data aceasta la sediul nostru din Gminderstrasse 22,din Reutlingen.Intre alte teme s-a discutat schimbarea Satz-ului in regiunea nosatra.Va veti intreba de ce.
In mod normal sistemul este aici urmatorul:in functie de salariu se stabileste cotizatia care trebuie platita de fiecare membru in parte.desi nu sint multi membrii sumele strinse sint impresionante.Din aceste cotizatii ,plus donatii se plateste o suma fixa celor de la Land si de la Bund.(la centru)^Studentii,elevii ,pensionarii platesc mai putin.Dar o fac.Altfel isi pierd calitatea de membru.
Situatia financiara este tinuta de un casier si verficata de alte doua persoane.Totul este transparent si la sedinte poate participa oricine-chiar daca nu este membru.
Cum va spuneam doresc schimbarea regulamentului pt ca visteria organizatiilor locale sa nu ramina goala...
unii sint de acord-altii nu...sint discutii aprinse si NU intotdeauna placute...
dar asa este la liberali FIECARUIA i se permite sa isi spuna parerea -trebuie doar sa se inscrie la cuvint.

Cine doreste sa invete cum functioneaza un sistem democratic cu adevarat este invitat si binevenit sa participe la sedinte!Inscrierea in partid nu este obilgatorie.

Totodata intern se discuta lucruri care nu fac decit sa va largeasca orizontul.Nu va temeti ,nu alearga sa primeasca pe oricine in partid.Traseim este aici o situatie extrem de rara ,doar la nivel de membru simplu si izolat.-la virf nu i-ar veni nimanui ideea sa isi schimbe partidul-pt. ca fiecare crede in ideologia pe care o sustine.


Reutlingen,05.12.2012
Dr.med.OÄLiliane Michels
Leiterin der Phoniatrie/Pädaudiologie HNO-Klinik Tübingen
Mitglied des Ortsverband Reutlingen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu