sâmbătă, 28 martie 2015

"Prin noi Insine":Doamne liberale ale PNL Reutlingen


Ne-am reintilnit cu placere,desi fiecare lucreaza mult si greu:
Tema principala a fost" Femeia romana": stralucirea ei aparte:harnica,cocheta,mama si sotie ...si nu in ultimul rind  "om care munceste"...si mai are timp si de politica...

De la dreapta la stanga:
-Mona Marschke,Croitoreasa,mama uni fiu.Casatorita cu un "neamt" de aici, membru al partidului liberal german.Are casa ei,un sot bun-ar fi putut ramine acasa,nu a facut-o insa!A deschis un Salon de croitorie:"Nähcafe Mona"in Tübingen.La inaugrare a fost prezent Pascal Kober ,parlamenater german,pt ca aici micii intreprinzatori reprezinta clasa mijlocie si sint apreciati si incurajati.Din 2011 este membru activ PNL,a fost la toate activitatile sotul ei gaseste bine si o incurajeaza ca vrea sa faca ceva pt tara din care provine.
-Maria Elisabeth Hotz,inginer textil ,a crescut 4 copii!aici nu a gasit de lucru pe meseria ei,totusi lucreaza la Azilul de batrini.Respect!Este un simpatizant al liberalismului.
-Andreea Magdalena Boboc ,medic specialist ORL unul dintre medicii tineri, dezamagiti de politica postdecembrista de acasa, a venit aici dupa ce si-a pierdut tatal in conditiile indiscutabile in care au ajuns sa fie tratati pacientii in Romania.A venit sa "invete ceva",sa se perfectioneze!Si s-a alaturat PNL:Bine ai venit Andreea!
-Doris Agatha S.,"dascalita"cum se declara singura,traieste de 3  ani aici,este o simpatizanta a liberalismului.Se ocupa de mangementul ingrijirii pacientilor de virsta 3 -a.
-Sava Kullmann, lucreza la Univ.in Tübingen ,casiera.Casatorita aici, are o fiica acasa in tara.Si ea doreste sa fie mai bine acasa.Desi aici are o situatie foarte buna.Simpatizanta a liberalismului.
A adus inca o prietena cu ea.Bun venit!
-Nighear Maurer,o liberala prin traditie de familie,membru PNL aici de la inceput,fratele ei activ in tara,a participat de la inceput la toate activitatile.De profesie inginer chimist,are doi copii.O pictorita talenata,a avut si expozitii aici.
-Andra Undiez ,designer la Boss,a plecat mai repede in aceea seara  pt ca a venit cu Gia,cea mai tinara liberala de la noi(are 2 ani!), dar a fost cu noi la vot in Noiembrie 2014!Dar le  puteti vedea in fotografia de mai jos!
Andra Undiez si Gia Undiez
Absente din motive obiective trei  membre active ale PNL Reutlingen:
-Gabriella Doncs ,contabila ,lucreaza si studiaza ,casasatorita,are casa ei si aici si in Romania.Din pacate si-a rupt piciorul la ski.
Gabriella Doncs

Raluca Mocuta,absolventa a liceului de Arte Plastice si Patroana Restaurantului de mai sus.Acum a fost in Romania la parintii ei.Casatorita,desi patroana si are casa ei. si ea lucreaza zi lumina...pt ca asa este aici:munca este o cinste:daca ai sansa sa muncesti ,ai de toate pt un trai decent.
Raluca Mocuta
-Aurora Hügel-Herisanu,inginer agronom,activa la noi la liberali de la inceput.Si ea este casatorita,are o fiica si casele ei.A muncit toata viata,acum este acasa in Romania la mama ei.
In mijloc,eu Liliane Michels,medic specialist de 3 ori,doctorat la Tübingen,de 33 ani mereu cu "norma intreaga",casatorita cu casa si masa,doi copii .Liberala prin traditie de familie ,activa la liberalii romani si germani.

Asa intelegem noi liberalismul:cu educatie,pregatire profesionala  si harnicie.


Reutlingen,29.03.2015

Dr.med .Liliane Michels
Oberärztin de HNO -Klinik Tübingen
Leiterin der Phoniatrie/Pädaudiologie
Profesor invitat al Univ.de medicina si farmacie Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu