duminică, 5 februarie 2012

Clubul Liberal Rottweil si Clubul Liberal Reutlingen-intilnire la virf






Ne-am intilnit cu D-na Dipl.ing.Aurora Hügel -Presedinta Clubului Liberal Rottweil,precum si cu Dipl. ing.(FA)Wlliam Hügel,Nina si Eduard Hügel (dupa cum vedeti liberalii au traditie de familie) membrii ai Consiliului de conducere de la Rottweil ,precum si cu
Nighear Maurer,Cristina-Maria Schuster ,Simona si Sergiu Marschke de la Clubul Liberal Reutlingen la Cafe am Markt in Reutlingen,pt.noi "Cafeneaua Liberala "

S-au discutat  urmatoarele puncte:

-Evenimentele de la PE :"Democratia in Romania" din 31 .01.2012
-Evenimentele din Piata Universitatii
-S-a intocmit un comitet de organizare in vederea primirii Doamnei Europarlamentar  Ramona Manescu in data de 17 .02.2012 ,ora 17,la Tübingen.
-S-a propus organizarea unei Vizite a membrilor Cluburilor Liberale Germane la PE.
-S-au primit membrii noi: D-na Simona Marschke a devenit membru al Clubului Reutlingen ,iar D-na Nina Hügel a devenit membru al Clubului Rottweil.S-au facut propuneri pozitive,privind strategia cointeresarii de noi membri.
-D-l Sergiu Marschke va deveni membru al TNL-Baden -Württemberg ,urmind sa ia contact cu d-l Dan Strimbu ,Presedintele acestei sectiuni.

Va informam ca oaspetii au venit de la o distanta de 70 de KM ,motiv pt. care le multumim!Si la noi sint temperaturi pina la - 15 grade.

Dr.med.Liliane Michels
Oberärztin der HNO-Klinik Tübingen
Leiterin des Bereiches Stimm,- Sprach-u. kindliche Hörstörungen
Präsidentin des Liberalen Clubs Reutlingen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu